Doorgaan naar hoofdcontent

Moeten we dan maar allemaal verschapen? door Deugniet en Benoemer, op Twitter @fuckroeper


Ik ben speechless mensen. Ze hebben mij bijna zo ver.

Ik had hoop dat de corona enquΓͺte door zou gaan en dat in ieder geval voor iedereen het falende wanbeleid van Rutte en de Jonge duidelijk zou worden.

Straffen zouden er niet komen, daar zou ik mij bij neerleggen. Maar nu komt er helemaal niets.

Eerst afstel tot 2025, nu helemaal van tafel.

Wie gaat dit land nog redden? 

Of moeten we ons maar gelaten naar de afgrond laten leiden? 

Berusten dat alles wat generaties in jaren opgebouwd hebben, voor niets is geweest?

Berusten dat de steden, dorpen en stranden overgenomen worden door criminelen?

Berusten dat er een Kamervoorzitter zit die zonder gene Kamerstukken vernietigd? En er gewoon mee wegkomt.

Berusten en ons overgeven aan politici die aangestuurd worden door de #EU en niets meer met de Nederlandse burger van doen hebben?

Moeten we ons maar overgeven aan de media en de journalisten die er voor hun eigen belang zitten. Bang voor hun hypotheek, bang dat ze niet gebeld worden voor een scoop? En daarom iedere dag zeer eenzijdig nieuws de wereld in gooien?

Berusten dat partijen als #CDA en #CU mede hoofdschuldig zijn aan alle ellende in dit land en de C in hun namen niet meer waard zijn? Ik zie die C niet meer.

Berusten dat passanten als #Jetten en #Timmermans hun gang kunnen gaan met hun megalomane plannen die Nederland totaal af gaan breken met een enorme financiΓ«le en milieu schade?

Berusten dat er eigenlijk geen oppositie in de politiek is en dat 7 partijen hier de dienst uitmaken?

Berusten dat mensen als #Sjoerdsma een informateur als alcoholist uit kan maken?

Berusten dat er mensen Schimmelpenninck en van Roosmalen rondlopen die iedereen de maat nemen, kwetsen, afzeiken en wegzetten en daarmee beloont worden met programma's en reclamespotjes? Alles voor de wallet.

Berusten dat journalisten als @wierdduk  weggezet worden als racist en fascist? En als je die mensen dan vraagt om reflectie op zijn podcasts of dat ze ΓΌberhaupt wel geluisterd hebben, wordt het ineens stil of word je geblokt.

Berusten dat er politieke partijen verboden kunnen worden, democratisch gekozen partijen met honderdduizenden kiezers. Berusten dat een half miljoen mensen weggezet wordt? Berusten dat #Volt, een door Soros gesponsorde organisatie, het voortouw hierin neemt?

Berusten dat experts als @john_bumblebee, @veen_els en @JonaWalk weggezet worden?

Berusten dat ons land kapot gemaakt wordt door een krankzinnige oorlog waar miljarden en miljarden naar toe gaan? Miljarden die hier niet uitgegeven kunnen worden.

Berusten dat door ons geld, geschat, al 200.000 mannen en vrouwen, jongens en meisjes, sneuvelden in de loopgraven in OekraΓ―ne. Voor niets. Helemaal niets, anders dan de ego's.

Berusten dat er een acteur in OekraΓ―ne iedere dag roept om meer geld voor wapens, voor vliegtuigen en daarmee voor meer destructie. Van harte gesteund door mensen als #Rutte, vonder Leyen en hun kliek.

Berusten dat een zwaar zieke man het voor het zeggen heeft in de VS?

Berusten dat we altijd als Nederland voorop moeten lopen en een voortrekkersrol moeten vervullen? Behalve als het over onze eigen burgers gaat?

Berusten dat klimaat activisten niet beboet worden. Opgepakt worden en direct weer aansluiten bij de protesten. En ook berusten dat mensen in elkaar gemept werden bij de corona demonstraties.

Berusten dat straks de #boeren weer weggezet worden als losers, criminelen en graaiende miljonairs. Boeren die hun levenswerk vernietigd zien, net als de #vissers.

Berusten dat het kabinet gewoon niet wil dat asielmigratie gecontroleerd gaat worden en dat de deur open blijft staan?

Berusten dat van der Burg hoog van de daken roept dat er al 40 mensen teruggestuurd zijn?

Berusten dat #Kuipers gewoon bezig is met de voorbereiding van een nieuwe pandemie en miljoen in beleid investeert?

Berusten dat we lichtgewichten in de politiek hebben? Passanten, incompetenten en amateurs, die er vier jaar zitten en dan doorstromen, al dan niet voorzien van een zak wachtgeld. En daarna de banen carrousel ingetrokken worden. Om er nooit meer uit te komen, voor het leven beschermd. Stem- en klapvee, het is zeldzaam wat er in Den Haag rondloopt.

Berusten dat we straks nergens meer zonder #QRcode binnen komen en niet meer kunnen reizen?

Berusten dat er een digital EU gezondheidspaspoort ingevoerd gaat worden?

Berusten dat #Maxima zonder gene de CBDC verkoopt en de geesten rijp maakt voor financiΓ«le slavernij. Iemand van het Koningshuis die spreekt voor het het WEF en andere organisaties, oncontroleerbaar maar wel het uithangbord van dit land?

Berusten dat we eindigen in getto's die ze 15 minute cities noemen?

Berusten dat we straks nog maar eens in de 2 jaar mogen vliegen?

Berusten dat het #MKB en #ZZP-ers straks weer keihard geraakt worden door verhoging van de brandstofprijzen?

Berusten dat mensen weer meer vrijheid inleveren en wellicht hun auto weg moeten en geen dagje uit meer kunnen? De groep die keihard geraakt en beperkt wordt, steeds groter wordt?

Berusten dat we een waardeloze Koning hebben die ja en amen knikt en waar we helemaal niets aan hebben?

Berusten dat de boeren gesloopt worden, in navolging van de vissers? Met ongekende gevolgen voor platteland, voor toeleveranciers en daarmee gezinnen en kinderen?

Berusten dat er 100.000 kinderen in ons land in armoede leven?

Berusten dat jongeren geen woning meer kunnen krijgen maar dat er wel wijken gebouwd worden voor vluchtelingen?

Berusten dat gebouwen geconfisqueerd worden om vluchtelingen op te vangen? Dat er nu zelfs plekken beschikbaar komen, tegen natuurbeschermingsregels in?

Berusten dat er 1675 kinderen weggehaald zijn en waarvan er waarschijnlijk 450 overleden zijn?

Berusten dat er in Brussel handtekeningen gezet worden, ondanks moties en zonder goedkeuring van de Kamer?

Het heel normaal vinden dat @MonaKeijzer gewoon weer bij het CDA aan de slag gaat en dat goede politici als @RenskeLeijten opstappen.

Berusten dat @PieterOmtzigt ook maar een mens is die zich verliest in details in plaats van samen te werken met een partij voor meer support en ondersteuning? En meer invloed?

Berusten dat de problemen in #Groningen nog steeds niet opgelost zijn?

Berusten dat een omroep als @ongehoordnedtv verboden wordt?

Berusten dat er moties niet uitgevoerd worden en dat er iedere dag boetes door de overheid betaald worden? Van ons geld.

Berusten dat er miljoenen en miljoenen uitgedeeld worden voor slavernij excuses? En dat Kabinetsleden de wereld overvliegen om excuses aan te bieden?

Berusten dat de problemen in het #Toeslagenschandaal nog steeds niet opgelost zijn.

En berusten dat er iedere dag gesponsorde bagger via de TV de huiskamer ingeschoten wordt. Berusten dat er alleen mensen aan de praattafels zitten die het overheid narratief volgen.

Berusten dat er geen enkele transparantie in de politiek is?

Berusten dat WOB/WOO verzoeken zwarte gelakt worden?

Berusten dat er burgers gevolgd werden in de corona periode?

Berusten dat een minister gewoon kan zeggen dat kritische columns van @mariannezw eigenlijk geen podium zou mogen krijgen?

Berusten dat de kabinetten Rutte het land laten ontsporen, crisis op crisis stapelen en geen enkele moeite doen om deze op te lossen?

Berusten dat Kaag weer roept dat er verder bezuinigd moet worden en tegelijkertijd in Brussel rondloopt om te zorgen dat er meer macht naar de EU gaat, zonder gene?

Dat het Nederlandse leger geruisloos onder Duits bevel geplaatst is?

Moeten we dit allemaal dan maar accepteren? Moeten we allemaal als schapen mee gaan lopen en niet mekkeren? Allemaal dan maar verschapen en ze de vrije hand geven?

Het is om gek van te worden. Al het realisme is weg. De verschillen tussen bevolkingsgroepen worden groter, de kloof tussen politiek en burger is onoverbrugbaar. De kloof tussen MSM en burger in onoverbrugbaar. De kloof tussen asielzoekers en burger zal onoverbrugbaar blijken.

De overheid blijkt onbetrouwbaar en er valt niets meer van te verwachten. Rutte heeft het jaren terug al aangekondigd, de participatiemaatschappij. Velen hebben nog het idee dat de overheid het beste met de mensen voor heeft en dat de overheid er voor ons is. Dit is al langer niet meer het geval. Het is ieder voor zich.

Ik rond af.

Ik zeg al 2 jaar dat we in een dictatuur leven. Niet zoals in de traditionele zin van een dictatuur. Niet met generaals met een borst vol medailles op TV, soldaten en tanks in de straten. Nee, heel geniepig zijn we door Rutte 1, 2, 3 en naar een particratie gegaan, een enkele partij of kleine groep die alles voor het zeggen heeft en de dienst uitmaakt. 

Nu met Rutte 4 klapt de val dicht en zitten we in Dictatuur 2.0. Ze hebben een jaar genomen om dit te bespreken. Nu worden niet alleen beslissingen genomen door deze kleine club (Rutte 4, aangevuld met Volt, GroenLinks en PVDA), er wordt niet meer naar de (grote of kleine) minderheid geluisterd, een kenmerk van onze democratie. Deze minderheid wordt niet meer betrokken maar uitgesloten. Sterker nog, er gaan partijen en omroepen verboden worden.

Het is niet meer te ontkennen. Hoeveel duidelijker moet het worden, beste mensen. Ook als je niet over dictatuur wilt praten, kijk dan eens naar de lange lijst met ellende die ik noem.

Ik hoor graag als je vindt dat bovenstaande uiteenzetting niet klopt. Ik benoem feiten maar trek een eigen conclusie, ik kan er gewoon niet meer iets anders van maken. Daarom, laat mij weten als ik er naast zit.

Onzin? Zoek de definities van particratie, zelfcoup en dictatuur maar eens op Wikipedia op. Hier dan, handige links, hoef je net te zoeken.

Schrikt niet van de herkenning.

Ik ben er wel even klaar mee voorlopig.

-----------------------------
Deze blog is integraal overgenomen van Twitter en met toestemming herplaatst op deze site. Hiermede wordt voorkomen dat de m.i. zeer interessante blog verloren gaat want je weet nooit hoe het met twitter af gaat lopen. Met dank aan @fuckroeper!

Reacties

Vaak gelezen

10 Redenen om juist wèl op FVD te stemmen

4 Jaar geleden de grootste partij Er gaat geen dag voorbij of onze Nationale TV doet wel een poging om het Forum voor Democratie te besmeuren. Gisteren nog bij Half8 van De Mol een filmpje van Baudet in de sportschool. Dat genoemd werd dat hij een buikje heeft, deert mij niet maar wel dat hij probeert uit te stralen dat hij een grote leider is zoals Putin en vader en zoon Bush. Waarom nou? 4 zetels In de peilingen staat deze partij op ca. 4 zetels (1 a 2 in de Eerste kamer). Ja gek hè als er alleen maar badinerend nieuws verspreid wordt, om nog maar niet de talloze onterechte associaties met fascisme, nazisme en antisemitisme te noemen. Inhoud Maar als de gemiddelde Nederlander nou eens nuchter naar de feiten zou kijken en dus naar de beleidspunten die FVD voorstaat dan zou zo'n peiling er wellicht totaal anders uitzien.

Waar komt toch die haat vandaan?

Ongehoord Nederland moet van de buis. Maar waarom? Gisteren werden we weer een geconfronteerd met nieuws over Ongehoord Nederland. De NPO is voornemens een derde boete op te leggen en (na wederhoor πŸ˜‚) de verantwoordelijke minister te verzoeken de licentie van ON! in te trekken. Een inhoudelijke reden werd verder niet gegeven. Naar mijn niet onbescheiden mening is dit natuurlijk complete lariekoek maar als je dan ziet wat zo'n bericht teweeg brengt dan schrik je toch wel hoor. Steunbetuigingen  Op Twitter gelukkig veel steunbetuigingen voor ON maar ook veel, heel veel, vaak ongenuanceerde tekstjes van mensen die de omroep werkelijk verachten en deze de verdoemenis in willen gooien. Op 1 zo'n bericht "ON moet vandaag nog van de buis" reageerde ik met "De TV heeft ook een uit-knop hoor". Blijkbaar beviel dat deze meneer(?) niet want hij had wel degelijk een antwoord op mijn suggestie. Op mijn vraag waarom hij wilde beletten dat ik naar dit soort programma'

Nazi-verering nu ook gewoon in een Westers parlement

Waffen SS Het moet niet gekker worden Steeds denk ik weer dat het niet gekker kan met het omkeren van de geschiedenis. Steeds denk ik weer dat het nu toch wel duidelijk is dat de wereld een beetje gek aan het worden is en dat de burger er niet meer omheen kan om in te zien dat de wereld op zijn kop staat en dat politici van over de hele wereld ons een geweldig oor aan naaien. Canada’s parliament gives a standing ovation to a 98-year-old Ukrainian Nazi collaborator likely to keep a music box at home stuffed with grainy black and white execution photos If John Demjanjuk had lived a little longer he too could have been a hero https://t.co/WXYBYCwuXr — Max Blumenthal (@MaxBlumenthal) September 23, 2023 Nieuw "hoogtepunt" (dieptepunt uiteraard) Tijdens een bezoek van oppercrimineel en vermeend massamoordenaar van zijn eigen burgers, Zelensky aan Canada werd ook een bezoek aan het Canadese parlement ingepland.

Elektrische auto's, een businessmodel

De elite wil ons allemaal aan de EV (Haast) alle autofabrikanten ontwerpen en produceren in rap tempo modellen zonder verbrandingsmotor. Dat moet van Europa, dat moet van het WEF omdat we daarmee het klimaat redden.  Correctie: Het World Economic Forum en haar erelid Hugo de Jonge willen eigenlijk dat het gewone volk helemaal geen auto meer mag bezitten. Alle nieuwe wijken moeten zo ingericht worden dat alle parkeerruimte wordt ingenomen door extra statushouders. Maar dit geheel terzijde, terug naar de EV, de klimaatredder. Is dat wel zo? Accu Het zwaarste en duurste onderdeel van een EV is de accu. Deze accu zit vol met Kobalt en Lithium. Deze grondstoffen komen veelal uit Afrika en worden gedolven door kinderen. Kinderen die onder erbarmelijke omstandigheden dag in dag uit moeten wroeten in de aarde. De elite, aangevoerd door deuglinks en de klimaatindustrie kijkt natuurlijk even de andere kant op en wordt hiermee schathemeltje rijk!  Niet recyclebaar Als die accu éénmaal in de EV zi

De media gaat gewoon door met demoniseren

FvD moet kapot, hoe dan ook! Al meerdere malen heb ik op dit blog geschreven over de wijze waarop de MSM omgaan met het Forum van Democratie. Walgelijke vergelijkingen, verdraaien van waarheden, Fascist, Nazi, Antisemiet, alles krijgt Baudet c.s. naar zijn hoofd geslingerd. Als bezorgde burger die zich goed oriΓ«nteert op de feiten rondom het klimaat, de EU en nu de Coronacrisis, voel ook ik me aangesproken en dat neem ik die msm hoogst kwalijk! 5 onwaarheden Tijdens een uitzending van Op1 kregen Wybren van Haga en Thierry Baudet de ruimte om het verkiezingsprogramma van het Forum toe te lichten en om hun licht te laten schijnen over de tot nu toe genomen draconische maatregelen m.b.t. het virus.

Klimaat en energie - Standpunt Forum voor Democratie richting #TK2023

Klimaatwet intrekken Subsidies voor windmolens en zonneparken stopzetten Nooit een CO2-taks en/of CO2-budget FVD wil: Opzeggen Parijs-akkoord, klimaat- en energieakkoord. Intrekken klimaatwet. Geen gedwongen uitfasering van diesel- en benzine-auto’s. Stoppen met de plaatsing van gesubsidieerde windturbines, zonneparken en biomassacentrales. Stoppen met de massale bomenkap ten behoeve van biomassacentrales. Inzetten op adaptatie door - waar nodig - onze infrastructuur te verbeteren. Door te investeren in innovatie op gebied van dijkenbouw, kustbescherming, rivierbeheer en gewasontwikkeling. Deze kennis ook als exportproduct gebruiken: Nederland wereldwijde koploper in adaptatie, watermanagement, etc. Stoppen met ‘van-het-gas-af’. Lees het volledig artikel op de website van FVD  Klimaat en energie - Forum voor Democratie

Ook Lientje houdt van oorlog

Caroline van de Plas van BBB valt door de mand. Gisteren verscheen op twitter het bericht dat BBB ook voor het inzetten van F16's zou zijn in steun aan Ukraine. Ik kon het haast niet geloven. Dat D66 al dagen c.q. maanden dit soort oorlogsretoriek over ons heenspuit is natuurlijk verschrikkelijk maar dat ook een nette vrouw zoals Caroline zich hiertoe laat verleiden. Ongelofelijk! 😳 #BBB Lientje wil dat Nederland straaljagers aan #OekraΓ―ne gaat leveren. @lientje1967 #TweedeKamer pic.twitter.com/ga4xj6fzbo — Inge Justa (@IngeJusta) February 8, 2023 Het klonk zo ongeloofwaardig want hoewel ik over vele onderwerpen een totaal andere mening heb, heb ik toch wel respect voor Lientje. Ze vecht, voorlopig in haar eentje namens haar partij, tegen het establishment en doet dat met verve en respect! Maar na een reactie van Caroline zelf op Twitter moest ik het wel geloven. Daar kwam dan nog bij dat ze voor een relevante motie heeft gestemd en ja, dan valt ze bij mij en bij velen met mi

Aardgas, een kostbaar bezit

Nederland is trots op de grootste gasbel van Europa Al meer dan 50 jaar gebruiken we (op grote schaal) aardgas uit de Groningse bodem om onze huizen te verwarmen, onze maaltijden te bereiden maar vooral ook om onze industrie gaande te houden en onze elektriciteitscentrales van energie te voorzien. Tot er iets veranderde. Aardbevingen Verschrikkelijk voor de bewoners van Groningen. Naast de schrik van de ervaring om je huis te zien bewegen is er natuurlijk de relatief grote schade na relatief kleine aardbevingen, veroorzaakt door ondergrondse verzakkingen na drukverschillen in de bodem.

FVD - verkiezingsprogramma - Klimaat

Wie kan hier nou tegen zijn? De huidige klimaatdoelen zijn erop gericht om te proberen klimaatverandering tegen te gaan. Deze doelen zijn onhaalbaar en hebben geen merkbaar effect op het klimaat. Wel hebben ze een groot  negatief effect op onze welvaart. FVD schat in dat de huidige klimaatplannen meer dan 1.000  miljard euro kosten. Omgerekend € 230.000,- per vierpersoonshuishouden. En dat voor een wereldwijde temperatuurdaling van circa 0,00007 graden Celsius in 2100. We moeten daarom direct stoppen met het huidige klimaatbeleid en ons richten op adaptatie , zoals  dijkenbouw, kustbescherming, rivierbeheer en gewasontwikkeling. Onze Nederlandse ingenieurs zijn  hierin gespecialiseerd en die kennis kan wereldwijd geΓ«xporteerd worden. We moeten het energiebeleid loskoppelen van het klimaatbeleid en daarmee vervalt CO2-reductie als uitgangspunt. FVD wil (en ik ook): Het Parijsakkoord opzeggen, klimaat- en energieakkoord. Intrekken klimaatwet. Geen gedwongen uitfasering van diesel- en ben

Pensioen en AOW - Standpunt Forum voor Democratie

Huidige stelsel verbeteren, geen complexe stelselherziening AOW terug naar 65 jaar Rekenrente omhoog, pensioenen indexeren FVD wil: De AOW-leeftijd terug naar 65 jaar. Keuzevrijheid en stimuleren ouderen die aan het werk willen blijven. Mensen met fysiek zware beroepen recht op AOW na een arbeidsverleden van 40 jaar. Korten van pensioenen (deels) compenseren door verhoging van de AOW. Belang van de gepensioneerde voorop; geen politiek gemotiveerde investeringsbeslissingen. Lees er alles over op de website van FVD >  Pensioen en AOW - Forum voor Democratie